Loučení s "Mráčkem"

Loučení s "Mráčkem"

Loučení s "Mráčkem"

09.07.2021


Dobrý den Vám všem!!!

     Zdravím Vás naposledy z Mráčku !  V měsíci červnu jsme stihli uskutečnit naplánované akce, např. oslavu dne dětí na naší zahradě, u kamarádů na Veselce jsme si zazpívali a zatančili s Inkou Rybářovou. S budoucími školáčky jsme jeli do TONGA v Hradci Králové.

Krásně jsme si užili výlet  po Úpici, s batůžky plnými dobrot jsme obešli Velbabu a Krétu a navštívili kamarády. Jiný den nás tajný výlet zavedl na nové hřiště na Kvíčale. Ve školce jsme měli rozloučení s předškoláky, na stanovištích splnili školácké úkoly a tak můžou nastoupit na dlouhou dráhu školáka! Tablo předškoláčků je umístěno ve výloze u Tomana. Poslední červnový den jsme jeli do ZOO Dvůr Králové, kde jsme se od průvodce dozvídali moc zajímavé věci o zvířatech a mohli si osahat např. sloní stoličku, kůži žirafy, kopýtko antilopy apod. Fotografie z akcí máte na stránkách MŠ!

    Děkuji Vám všem za celoroční spolupráci a přeji spoustu krásných zážitků s dětmi, hodně sluníčka a prázdninové pohody. Školáčkům ještě šťastné vykročení do školního období ! Přijďte se pochlubit s jedničkami :)))